· · Komentari: 0
ZDRAVO I UKUSNO

DESERT koji utiče na MRŠAVLJENJE i sprečava NADIMANJE: Dodajte jogurtu 3 SASTOJKA i uživajte u ukusu (RECEPT)

Odradite detoksikaciju organizma zahvaljujući ovom desertu.

1638824108_shutterstock_153837965.jpg
Foto: Sutterstock

Jako je važno s vremena na vreme očistiti creva od toksina i hemikalija koje unosimo na dnevnom nivou u naš organizam.

Stoga se za normalno funkcionisanje metabolizma preporučuje detoksikacija, koju možete učiniti na prirodan način uz pomoć hranljivih i lekovitih namirnica koje ćete dodati u jogurt.

Pročitajte još: JOGURT DIJETA od 3 DANA: Najbrži način da se rešite suvišnih kilograma

Iako pomalo čudno zvuči ali, ovakav postupak neki zazivaju "piling creva".

Pored toga što će pročistiti vaše telo, jogurt pripremljen na ovakav način će vam pomoći da smršate, ali i da ubrzate metabolizam. Takođe, preporučuje se osobama koje imaju problema sa zatvorom i nadimanjem stomaka.

Sastojci:

250 ml jogurta

100 ml vode

2 kašike mevenog lanenog semena

3 suve šljive

1 kašika sušenog grožđa

Priprema:

Ubacite sve sastojke u blender i umutite dok ne dobijete jedinstvenu smesu.

Za najbolje rezultate, jogurt spremljen na ovaj način pije se pola sata pre doručka, ili se konzumira umesto večere.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.