Oglas
· · Komentari: 0

Ključ je u ovoj stvari: Poznata FITNES influenserka otkrila šta je presudno za ODRŽAVANJE DIJETE i MRŠAVLJENJE (FOTO)

Poslušajte savet naše poznate fitnes influenserke i rezulalti će brže biti vidljivi

1661523945_jovanka.png
Foto: Instagram/Printskrin/jankabudimir
Oglas

Ukoliko ste odlučili da se zdravo hranite i smršate, prvo što je potrebno da uradite je da regulišete režim ishrane. Međutim, problem nastaje kada svakodnevne obaveze i posao umešćaju prste te ne stignete da se pridržavate svega što je pravilno.

Radite puno radno vreme, dođete kući i sve što želite je da brzinski nešto prezalogajite. Nije vam do kuvanja a još je gore ukoliko spremate obrok za celu porodicu, a on se ne uklapa u važ režim koji ste isplanirali.

 

Baš zato je poznata influenserka Janka Budimir podelila video u kom daje kratko uputstvo koje život znači. Tajne su vrlo jednostavne i ključ je, kako ona kaže - u planiranju.

Pročitajte još: 5 načina kako da sagorite kalorije, a koji ne podrazumevaju TRČANJE

Isplaniraj i pripremi svoje obroke unapred. To je jako važna stavka ako želiš da budeš dosledna pri praćenju plana ishrane i ako želiš da praviš rezultate, rekla je Janka.

 

Dalje u videu stoji:

Ovo su moja 4 današnja obroka i smernice koje će ti pomoći da lakše isplaniraš obroke, kaže ona i dodaje da svoje obroke priprema unapred.

Ona se vodi sledećim pravilima

1. Svaki obrok treba da ima proteine

2. Minimalno 1 obrok treba da ima ugljene hidrate (ja danas imam u 3 + 2 porcije voća)

3. Minimalno 2 obroka treba da sadrže neke izvore masti (ja danas imam u 3 obroka)

4. Obroci treba da sadrže vlakna, vitamine i minerale iz povrća

Primer Jankinog dana u obrocima

1. Palačinka od ovsenih, jednog jajeta, vode i semenki, kao i belanca uz avokado

2. Piletina, pirinač i dinstano povrće

3. Tunjevina, testenina, povrće i sok od limuna

4. Nemasni sir, bademi i krastavac

I na kraju dodaje - voće.

Ovo znači da vam je mnog lakše da prvo zapišete sve obroke koje planirate da spremate. Kada spremate obrok za porodicu, odvojite malo više vremena te u isto vreme pripremite svoje obroke za narednih dan ili dva.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas