Oglas
· · Komentari: 0
FIT IZGLED

Samo 5 MINUTA svakog dana za odlične rezultate: Jednostavna VEŽBA zbog koje Kejt Midlton izgleda VITKO (FOTO)

Iako je majka troje dece, Kejt Midlton ima liniju kao tinejdžerka.

1638799733_kejt.png
Foto: Printskrin/Jutjub/The Royal Family
Oglas

Vojvotkinja Kejt Midlton pored svakodnevnih odevnih kombinacija u kojima izgleda fenomenalno, par puta je pokazala i svoje izvajano telo, kada je kraljevska porodica imala sporske aktivnosti. 

NJene noge su u mišićima, bez trunke celulita, kao kod poznatih manekenki.

Pročitajte još: Fit izgled i zdrave navike: Izbacite TOKSINE iz tela i smršajte uz DIJETU koju drži Megan Markl

Istina je da je supruga princa Vilijama oduvek bila naklonjena sportu, pa se u srednjoj školi bavila mnogim aktivnostima poput plivanja, igranja tenisa i trčanja, a jedna vežba je najzaslužnija što nosi najmanju veličinu.

Naime, Kejt Midlon redovno radi "plank", odnosno izdržaj, moćnu vežbu koja angažuje, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela.

Dovoljno je da ovoj veži posvetite samo pet minuta na dan i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, kao i noge, ruke i grudi.

Foto: Printskrin/Jutjub/Bowflex

Kejt Midlton pored planka redovno radi i trbušnjake, a rezultat je više nego očigledan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas