Oglas
· · Komentari: 1
ZNOJENJE

Ako STOPALA neprijatno mirišu REŠENJE pronađite u KUHINJI

Šta raditi sa stopalima neprijatnog mirisa?

1595940014_Depositphotos_10118713_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Najpre, povedite računa o čarapama. One uspešno mogu da uklone neprijatan miris.

Pročitajte još: U OVOJ ČAŠI se nalazi najbolji LEK protiv OTICANJA nogu koje leti mnoge muče

Kada je toplo, nosite pamučne, sportske ili neke slične čarape, jer one omogućavaju odgovarajuću ventilaciju. Za zimu se preporučuju vunene, koje takođe sprečavaju znojenje i pojavu neprijatnih mirisa. Ali zato izbegavajte najlon čarape, jer one sakupljaju vlagu i uzrokuju da se stopala brže znoje.

Prskajte dezodoransom kao i pazuh.

Kako stopala sadrže više znojnih žlezda nego drugi delovi tela, prskajte ih dezodoransima kao što to radite sa pazuhom. Činite to pre spavanja, ali ih prethodno dobro osušite, a ujutru isperite vodom. Postupak ponavljajte tri-četiri dana zaredom, a potom to radite jednom do dvaput nedeljno.

Napravite kupku od tečnosti za ispiranje usta ili sirćeta Foto: Depozit

Obuća koja odgovara vremenskim uslovima takođe je važna da bi se izbegla ova neprijatna pojava. Za toplo vreme birajte onu koja "diše", od kože ili platna. Plastika i drugi veštački materijali zadržavaju znoj, jer nema protoka vazduha.

Mala obuća?
Veoma je važno da nosite obuću odgovarajuće veličine. Noge se brže znoje ako je premala.
Napravite kupku od tečnosti za ispiranje usta ili sirćeta

Od pomoći je i kupka za stopala. Za njenu pripremu potrebni su vam šoljica tečnosti za ispiranje usta koja ima antiseptično dejstvo, šolja sirćeta i šolja tople vode. Sastojke pomešajte u kadici, pa potopite stopala i držite ih tako 15 minuta. Tečnost za ispiranje usta će ubiti sve bakterije.

Pročitajte još: Sigurno ga imate u kući: Jedna kesica OVOG ČAJA uklanja neprijatan miris ZNOJA

Sirće deluje na isti način, jer bakterije ne vole njegovu kiselost. Osim toga, kupka će učiniti da se pore na stopalima skupe, pa znojenje neće moći lako da se aktivira. Istovremeno, stopala će postati meka i lepa, jer će sa njih biti uklonjene sve mrtve ćelije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas