Oglas
· · Komentari: 0
prirodno

ČAJ OD RUZMARINA za jači imunitet: Kolika je njegova moć

Moćna mešavina prirodnih sastojaka jača odbrambene moći organizma!

1606294840_Depositphotos_12109628_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Čaj od ruzmarina može da pomogne prilikom slabog varenja, ali kod bolnih menstrualnih ciklusa, a dodajte mu na vrh noža malo praha kurkume.

Moćni sastojci čine da čak i samo udisanje eteričnog ulja ruzmarina može da ublaži glavobolju, a i da pojača koncentraciju.

Za jačanje organizma savetuje se da se pije u turama od po osam dana, po pola šoljice dnevno.

Ako želite da sačuvate najjače sastojke ruzmarina, možete i sami da napravite napitak koji osvežava i jača telo. Potrebno vam je 2 grančice ruzmarina, 3 limuna i 8 kašika smeđeg šećera. Kuvajte ovu mešavinu u 1 litru vode na tihoj vatri dok ne uvri na polovinu. Za jačanje organizma savetuje se da se pije u turama od po osam dana, po pola šoljice dnevno.

Pročitajte još: Lekovita BILJKA koja čuva zdravlje, ali i kuću!

Inače, čaj i ulje od ruzmarina može se koristiti i za negu kose i vlasišta, naročito ako primetite da vam kosa pojačano opada.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas