Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

KOPRIVA: Pročistite organizam pomoću ove magične biljke

Idealan prirodni lek protiv anemije

1649348703_kopriva.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ova lekovita biljka bogata je vitaminima A, B, D, E i K, gvožđem, kalcijumom, kalijumom, cinkom, magnezijumom. Pomaže i kod problema sa urinarnim traktom, plućnim bolestima i kod hroničnog umora.

Pročitajte još: Odličan za mršavljenje, a sigurno ga imate u kuhinji: Ovaj čaj smanjuje apetit i želju za slatkišima

Možete svakodnevno da pijete čaj od sušene koprive ili da sami napravite lekovitu smesu. Potrebno vam je pola kilograma lišća ove biljke, jedan limun, jedna jabuka, 250 grama meda i pola želatina.

Voće i koprivu dobro izmiksajte u blenderu, zatim dodajte med i želatin, izmešajte i - smesa je dobijena. Svakog dana pre doručka i večere uzimajte dve kašike ovog leka i vrlo brzo ćete početi bolje da se osećate.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas