· · Komentari: 0
VITAMINSKA BOMBA

RUSI otkrivaju: Blagotvorna svojstva KVASA OD CVEKLE! Izuzetno lekovita posle HEMOTERAPIJE

Kvas od cvekle je najbolja alternativa za lečenje hipertenzije, ateroskleroze, a takođe je i odličan za čišćenje jetre nakon hemoterapije.

1594889115_beetroot-687251_1280.jpg
Foto: Piksabej

Uzimanje kvasa od cvekle može da spreči rast malignih ćelija, očisti organizam od toksina i štetnih jedinjenja kao i probleme sa crevima. Ruska tradicionalna medicina tvrdi da je kvas od cvekle najbolja alternativa za lečenje hipertenzije, ateroskleroze, a takođe je odlična za čišćenje jetre nakon hemoterapije.

Pročitajte još: Sedam ČAROBNIH ČAJEVA koji mogu da zamene veštačku HORMONSKU TERAPIJU

Sastojci:

700 g sveže oljuštene cvekle
200 g šećera ili meda
100 g grožđa
2 kašike brašna ili 2 parčeta bajatog ražanog ili crnog hleba
Tegla od 3 litra

Pročitajte još: Kraj BAJKALA cveta biljka koju RUSI koriste kao LEK za 50 BOLESTI

Iseckajte na kockice ili tanke kriške oljuštenu cveklu i njom napunite teglu. Dodajte grožđe, brašno i šećer. Napunite teglu hladnom vodom (prethodno prokuvanom), pokrijte gazom (da prolazi vazduh) i ostavite šest do sedam dana da se pokrene proces fermentacije na toplom.

Foto: Piksabej

Promešajte sadržaj tegle dva puta dnevno i ako je potrebno, prikupite penu. Posle sedam dana procedite smesu kroz gazu, prebacite tečnost u staklenu posudu i bacite ostatak smese. Držite kvas u frižideru. Uzimajte tri do četiri kašike mešavine tri puta dnevno pre jela.

Pročitajte još: PUTINOV LEKAR otkriva tajnu zdravlja SRBIMA! Pažljivo sledite njegova uputstva

Kada popijete sav kvas, napravite tri meseca pauze. Ponovite postupak još jednom i opet napravite još tri meseca pauze. Jetra će biti savršeno čista nakon samo godinu dana. Možete primetiti znake blagog proliva, ali to je normalno, jer se vaš organizam čisti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.