Oglas
· · Komentari: 0
ZUBOBOLJA

Boli vas zub? Ova namirnica UBLAŽAVA BOL za nekoliko minuta

Neko je voli, a neko i ne baš, ali akd zub boli ne birate.

1610791816_Depositphotos_100202284_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Voleli ovu namirnicu ili ne, kada nastupi zubobolja, nećete se puno dvoumiti hoćete li isprobati ovaj trik, koji vam može pomoći da ublažite bol. 

Pročitajte još: Stariji od 35 godina masovno imaju ovo oboljenje ZUBA, a sprečava se na LAK način

Foto: Depozit

 

Radi se o luku, neizostavnoj namirnici svake kuhinje, koju neki obožavaju, a neki ne mogu da smisle. Ali osim što je odličan za većinu jela, luk ima i neke zdravstvene prednosti.

Kada boli zub, jedite luk!

Jedna od njih jest da pomaže pri ublažavanju zubobolje, a sve što tada treba da uradite jeste da komadić luka stavite na zub koji vas boli i pričekate nekoliko minuta, kako bi njegov sok počeo da deluje.

Pročitajte još: Pojava na usnama koja sve iritira: Zašto se pojavljuju AFTE i kako ih se rešiti

A ako se pitate zašto baš luk, to je zato što on sadrži protivupalna i antiseptička svojstva, zbog čega je vrlo efikasna namirnica u borbi protiv bakterija i upala.

Svakako vredi isprobati!

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas