Oglas
· · Komentari: 0
HEMOROIDI

ČESTITAMO! Ovo je SPISAK dobitnika Brđanskog melema

Prvih pet čitalaca koji se jave dobiće BRĐANSKI MELEM!

H2.png
Foto: Brđanski melem
Oglas

Magazin Novosti je nagradio prvih PET čitalaca koji su poslali svoje podatke na mejl magazin@novosti.rs sa po jednim Brđanskim melemom po izboru.

Dobitnici su: 

  • Gordana Obradović, Novi Beograd
  • Tanja Tintor Tepavac, Inđija
  • Milan Gromović, Novi Sad
  • Zdravko Džiknić, Tivat
  • Vesna Sokolović, Krnjača

Brđanski melem protiv hemoroida je efikasan i u lečenju analnih fisura, poznatijih kao napukline debelog creva ukoliko nije reč o hroničnom stanju.

Hemoroidi ili šuljevi predstavljaju otečene  vene u anusu i oko čmara ili donjeg dela rektuma. Ovaj zdravstveni problem najviše pogađa starije osobe, ali sve češće se javlja i kod  mladih,kod populacije mlađe od 20 godina.

Pročitajte još: Promenite životne navike: Pet NAČINA da lakše prebrodite menopauzu

Zavisno od mesta nastanka šuljevi mogu biti spoljašnji i unutrašnji. Spoljašnji nastaju na analnom otvoru a unutrašnji blizu pocetka analnog kanala, mada u najvećem broju slučajeva istovremeno postoje i jedni i drugi.

Do nastanka hemoroida najčešće dolazi usled dugotrajnog sedenja, teškog fizičkog rada, neredovne i tvrde stolice, dijareje, analnih infekcija i genetskog faktora.

Šuljevi se često javljaju i kod trudnica jer hormonske promene u trudnoći i pritisak ploda uzrokuju povećanje hemoroidalnih krvnih sudova. Nažalost, česta upotreba sintetičkih preparata koji se najčešće koriste u konvencionalnom lečenju šuljeva mogu da dovedu do dodatnog oštećenja sluzokože rektuma.

Zbog pomenutih neželjenih dejstava sve veći broj pacijenata opredeljuje se za lečenje prirodnim preparatima kakav je Brđanski melem. On se može koristiti dugo bez bojazni da će izazvati bilo kakva neželjena dejstva, što je pokazalo iskustvo mnogobrojnih korisnika u našoj zemlji i regionu.
Melem je efikasan kod sve četiri kategorije hemoroida.

Pročitajte još: Retko idete u toalet, ali ne uzimajte odmah lekove: Olakšajte život prirodnim sredstvima

Ako je u pitanju prva ili druga kategorija, rešave problem za 20 do 60 dana, a kod treće i četvrte od 60 do 100 dana, što mogu da potvrde  brojni  zadovoljni kupci.

Više informacija možete dobiti na broj  011/2281234 putem kojeg se mogu i naručiti proizvodi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas