· · Komentari: 0
PRIRODNI LEK

STOPALA su vam bolna i otečena? Evo prirodnog rešenja (RECEPT)

Prirodni lekovi nisu samo alternativa

1608583737_noge.jpg
Foto: depositphotos

Koliko puta vas je bol naterao na opcije o kojima nikada niste ni razmišljali? Otkrijete koji su to lekoviti prirodni sastojci koji će učiniti da se osećate bolje.

Pročitajte još: Zašto TRNU ruke i kada treba ići kod lekara odgovara neurolog dr STEPIĆ

Limun će uticati na bolna stopala

Napravite oblogu od limuna, tako što ćete iscediti limun u malu količinu vode. Pred spavanje natopite pamučne čarape, blago ih iscedite i obujte. Preko njih obujte druge, suve čarape. Na ovaj način odmorićete vaša umorna stopala u toku noći.

 

 

Foto: despositos

Nana osvežava

Poznato je da ulje od nane uništava bakterije. Nanesite ulje na umorna stopala i dobro utrljajte. Osetićete se bolje istog momenta.Tretman ponavljajte koliko je potrebno, bez potrebe za ispiranjem.

Kupka sa soda bikarbonom

Napunite lavor sa četiri litre tople vode i dodajte pola šolje sode bikarbone. Mešajte dok se soda ne rastvori, zatim potopite stopala. Držite ih u kupki oko pola sata, a zatim isperite hladnom vodom.

Pročitajte još: 

Kupka od sirćeta

Kupka od sirćeta imaće isti uticaj na vaša stopala kao i kupka od sode bikarbone. Napravite kupku tako što ćete izmešati toplu vodu, malo šampona i šolju sirćeta. Nakon pola sata osetićete kako se otok bolnih stopala smanjuje. Obavezno isperite noge na kraju.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.