Oglas
· · Komentari: 0
DEPILACIJA

Napravite ŠEĆERNU PASTU kod kuće: Za glatku i nežnu kožu bez dlačica! (RECEPT/VIDEO)

Sa letom dolazi i pitanje dlačica i kako da ih se oslobodimo na najbezbolniji način, a da to traje.

1621852457_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Destini Pino
Oglas

Depilacijom uklanjate dlačice na najfiniji način. Postićiće te efekat glatke i nežne kože, a pritom dobijate piling kojim se oslobađate mrtvih ćelija kože.

Ukoliko redovno uklanjate dlačice na ovaj način, bićete mirne 2-3 nedelje. 

Šećernu pastu možete da napravite kod kuće uz korišćenje samo tri sastojka koje svako ima u kuhinji.

Ako nemate vremena da odete do salona za depilaciju, probajte ovaj recept za šećernu pastu, koju možete da koristite kod kuće.

Pročitajte još: Posle "patika na platformu" pogledajte koji modni TREND IZ 90-IH se vratio na ulice? (FOTO)

Recept za šećernu pastu

  • šećer
  • sok od limuna
  • filtrirana voda
  • rukavice, termometar (opciono), bebi puder ili kukuruzni skrob

Priprema: 4 šolje šećera sipajte u lonac, dodajte 1 šolju soka od limuna i 1 šolju filtrirane vode. Promešajte i stavite da se kuva. 

Kuvajte na srednjoj vatri i mešajte sve vreme. Kada počnu da se stvaraju mehurići, sklonite šerpu sa ringle i sačekajte da se spuste. Potom vratite na ringlu i nastavite da mešate. Kada smesa porumeni, znači da je gotova. Stavite je sa strane i ostavite da se prohladi 30-40 minuta.

Pročitajte još: Ukrajinska ZLATOKOSA otkrila kako neguje DVA METRA dugu kosu! (FOTO/VIDEO)

Znaćete da ste dobro napravili smesu, ako prilikom presipanja u posudicu (u kojoj ćete držati vosak), vosak izgleda i curi poput meda. Ako je smesa previše tvrda, znači da ste je prekuvali. U tom slučaju samo dodajte još vode i prokuvajte još malo. 

Pre upotrebe, ukoliko je suviše tvrd vosak, slobodno ga malo zagrejte kako bi mogli da ga koristite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas