Oglas
· · Komentari: 0
saveti

Ove ČETIRI stvari čine da izgledate STARIJE

Postoje neke žene koje žele da izgledaju mlađe i kojima to polazi za rukom isključivo izborom adekvatne garderobe.

1604235121_Depositphotos_126915906_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

S druge strane, postoje i dame koje zbog lošeg izbora odeće izgledaju znatno starije nego što jesu, a da im to uopšte nije bila namera.

Saznajte u narednim redovima koji to artikli odeće i asesoara stvaraju percepciju da ste stariji nego što jeste, i otkrijte čime možete da ih zamenite.

Pročitajte još: SAMO za dame sa BRAON OČIMA: Devojke su poludele za šminkom PLAVI ZAČIN koji daje MISTERIOZAN pogled (FOTO)

Štrikana odeća sa kompleksnim mustrama

Sa štrikanom odećom treba biti vrlo oprezan. Komadi sa jednostavnom mustrom su svakako u trendu, ali ako imaju malo kompleksniju mustru, uglavnom izgledaju staromodno.

Previše nakita

Dugačke ogrlice sa puno dragog kamenja čine da izgledate puno stariji nego što jeste. Isto važi i ako nosite puno prstenja. Ono čini da vam ruke izgledaju veće i skreću pažnju sa vaših drugih aduta.

Široka odeća

Mnoge žene nose široku odeću da bi sakrile navodne mane svoje figure. Danas je nose i vitke žene, što im ponekad može dodati godine, posebno ako ne vode računa o proporcijama.

 U redu je ako vam je odeća široka kod ramena i nogu, ali je poželjno da oko struka bude uska.

Pročitajte još: Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Vrećaste torbe

Vrećaste torbe su aut. Umesto njih, izaberite one jednostavnih geometrijskih oblika koje skreću pažnju na vašu figuru i uklapaju se uz većinu kombinacija koje nosite. Takođe, povedite računa da ne kupite torbu sa dosta dekorativnih detalja. U ovom slučaju, manje je više.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas