· · Komentari: 0
MODA

Posle KORONE sledi VESELJE: Ko ne voli jarke boje narednu godinu može da PRESPAVA, jer će se nositi PAČVORK

Sve što vam treba za sledeće proleće su bela košulja, cvet i širok osmeh!

1601378098_dolceglavna.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Dolce & Gabbana

Doznali smo šta će se nositi narednog proleća i evo saveta: ne bacajte belu košulju! Sve što ste kupili u neon bojama možete slobodno odmah da - bacite.

Narednog proleća će se nositi jarke boje. Crvena, žuta, plava, zelena, roze, lila, senf, tirkiz - sve boje palete biće moderne. A, od dezena - nosiće se svi dezeni! I to odjednom!

Foto: Youtube/ screenshot  Dolce & Gabbana

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

Sakoi i haljine biće poput pačvorka i na jednom istom odevnom predmetu nalazi će se dezen sa cvećem, karirani, sa tufnama, leopard...

Nosiće se sve boje!

Posle mračne 2020. godine, koju je većina provela u kući, bez odlaska u inostranstvo, bez noćnih izlazaka i druženja, naredne godina će biti vesela! Modni kreatori kažu: sve će se nositi, samo ne crno.

Foto: Youtube/ screenshot  Dolce & Gabbana
Crno može da se nosi samo kao šah, sa belim!

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Tačnije, crno će uvek biti u modi, ali 2021. godine može da se nosi samo kao šah kombinacija. Šarena suknja i još šarenije pantalone. Košulja u svim bojama i jarko crveni cvet.

Pačvork kombinacija svih dezena različitih boja biće najmodernija.

Foto: Youtube/ screenshot  Dolce & Gabbana
Bež - da, samo kao podrška super šarenoj suknji!

Mnogi su mislili da će naredno proleće biti obojeno bež bojom. U pravu su, bež tašne ili majice će biti podrška šarenim suknjama i haljinama. Međutim, neće pogrešiti ni ona žena koja kupi senf boje sandale!

Pročitajte još: Prekopajte po podrumu i tavanu ili TRK PO SVOJ PAR! Ove PATIKE morate poneti ove jeseni

Od materijala nosiće se svi, a "Dolče Gabana" su u vili Berdini pokazali pravu baroknu kolekciju. NJihovi sakoi od brokata, svilene haljine i suknje, upotpunjene su ogromnim cvetovima u stilu Fride Kalo.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.