Oglas
· · Komentari: 0
nega lica

Prava zimska maska za SUVU KOŽU: Potreba vam je jedna banana, jogurt i med

Zima je tu i polako počinje štetno da deluje na našu kožu. Onaj ko ima probleme sa suvom kožom, dobro zna koje su posledice zime na kožu.

1607077524_Depositphotos_361774872_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ali, sastojci koje imate u svojoj kuhinji mogu da vam pomognu da imate lepu i negovanu kožu čak i zimi. Ako imate kombiinovanu ili suvu kožu, odličan izbor za vas je banana. To je voće koje je dostupno celu zimu, pa zato je ova maska laka za pravljenje, a efekti od njene primene će biti vidljivi odmah nakon upotrebe.

Za pripremanje ove maske potrebno vam je:

- 1 banana
- Pola šolje jogurta
- 2 kafene kašičice meda

Prvo izgnječite bananu, a onda polako dodajte jogurt i na kraju med. Smesu mešajte oko 5 minuta, sve dok se masa ne ujednači, a med se dobro ne razmuti. Takvu masku nanesite na kožu i ostavite da deluje 15 do 30 minuta, a zatim se dobro umijte.  

Pročitajte još: Ova četiri mita o celulitu morate odmah da zaboravite

Banana ima kiseline koje pomažu da se uklone mrtve ćelije kože, dok je jogurt i med hidriraju i bore se protiv suvoće vaše kože. Sa ovom maskom, za samo 15 minuta ćete imati nežnu i lepu kožu i zimi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas