· · Komentari: 0
trend

TEKSAS SUKNJA od 70-ih do danas: Kako ćemo je nositi ovog proleća?(FOTO)

Teksas se smatra jednom od najudobnijih tkanima, odgovara svim uzrastima i oblicima tela.

1618218894_Depositphotos_198802386_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Teksas suknja je komad u koji vredi uložiti ovog proleća i leta. Možete da je nosite na bezbroj načina i oblikovati je prema svom stilu. Potpuno je prilagodljiva.

Pročitajte još: Šta to šetaju BEOGRAĐANKE? Prsluk za kojim su se u KNEZ MIHAILOVOJ ulici okretali i muškarci i ŽENE (FOTO)

Teksas pantalone pojavile su se 40-ih godina prošlog veka dok je moda morala još malo da pričeka model suknje. Stupa na scenu 30-ak godina kasnije i od tada, pa do danas deo je ormara dama širom sveta, sa manjim usponima i padovima.

Foto: Deposit

Olovka teksas suknje u poslednjih nekoliko sezona izuzetno su popularne.

Lako možete da je prilagodite ostatku garderobe i prilikama. Za opištenu varijantu uvek možete da je nosite uz klasičnu majicu sa printom i patikama. A kada želite da postignete elegantan stil obucite košulju, obujte sandale i spremni ste. 

Pročitajte još: Pečurka moda je u TRENDU - eksplodirala je modna scena! Evo zašto su kreatori odabrali baš ovaj motiv (FOTO)

Foto: Deposit

Zbog svoje jednostavnosti i plave boje teksas suknja će se odlično slagati sa jakim bojama cipela ili aksesorara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.