Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

TRIK koji će nas spasiti: Evo kako se otarasiti BUBULJICE za samo jedan dan

Po zakonu podlosti, bubuljica nastaje uoči najvažnijeg dana...

1682371992_144394_shutterstock-440496082.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ukoliko je bubuljica već prošla kroz kožu, odnosno pojavila se neprijatna bela glava, onda je u ovom slučaju lakše da se oslobodite. Glavna stvar je da se kontrolišete i ni u kom slučaju ga ne istisnete. Akutna inflamatorna faza je već prošla i sada morate osušiti površinu.

Pročitajte još: Otkrivamo 5 načina kako da pijete više vode dnevno

Za početak, da biste konačno uklonili crvenilo od upale, pričvrstite kocku leda na mesto. Zatim podmazati bubuljicu uljem čajevca - ima efekat sušenja i antiseptike. Ujutro će na mestu upale ostati samo mala kora.

Ni u kom slučaju ga ne otkidajte - inače može početi ponovno zapaljenje, a onda će na koži ostati mrlja, pigmentacija nakon akni. Koru je bolje maskirati korektorom zelene nijanse i nanijeti lagani sloj temelja.

Sa potkožnim bubuljicom, situacija je ozbiljnija. Još nije "sazreo", ali se upalio, pojavio se edem. U pomoć će doći običan aspirin, koji treba slomiti i razblažiti vodom. Nanesite gustu kašu celu noć u tačkama na upaljeno mesto i ujutru isperite vodom.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Čuvena ihtioolna mast takođe ima svojstvo povlačenja. Takođe se nanosi pamučnim štapićem u tački na potkožnu bubuljicu i labavo se zatvara flasterom. Ujutro će sva blata ostati na flasteru, a bol i upala će proći.

SOS proizvodi protiv bubuljica koji se kupuju u prodavnici za akupresuru će takođe raditi, posebno oni dobri na bazi ulja čajevca.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas