Oglas
· · Komentari: 0
PRAKTIČAN NAMEŠTAJ

Razvucite RADNI STO u STO ZA PROSLAVE: Mehanizam koji štedi prostor! (VIDEO)

Veliki sto za proslave nije nameštaj koji nam je potreban preko cele godine i zato volimo rešenja koja nam štede prostor, a u isto vreme omogućavaju da ugostimo ljude tokom veselja.

1622875513_radni-sto.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Dizajner enterijera sa kanala majstorskooko, podelio je zanimljiv dizajn stola na rasklapanje na svom Instagram profilu.

Na prvi pogled, reč je o običnom radnom stolu, koji ima elegantan dizajn i sjajno se uklapa kako u dnevnu, tako i u spavaću sobu.

Ušteda prostora i dobra iskorišćenost su prioritet kada je reč o izboru nameštaja.

Ono što je posebno kod ovog modela je da sa donje strane ima ugrađen mehanizam, koji omogućava da se dugačka metalna konstrukcija izvuče i na taj način dobijate postolje na koje možete da ređate daske, kako biste dobili slavski sto.

Pročitajte još: Ne treba vam kućni SEF za dragocenosti: Ova komoda ima tajnu pregradu, koju niko ne zna da otvori! (VIDEO)

Daske uvek možete držati u ostavi, ispod kreveta ili na drugom mestu, i jednostavno ih izvući prilikom organizovanja proslava.

Čim se proslava završi, rasklopite ovaj, ipak, glomazan komad nameštaja i u ostatku godine ga koristite kao radni sto.

Praktičan komad nameštaja, sa dve funkcije, je uvek dobro rešenje za male stanove ili kuće.

Kako funkcioniše mehanizam, pogledajte na snimku ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas