Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Vaš veš NEPRIJATNO miriše nakon mašine za sušenje? Evo u čemu je TAJNA i kako da sprečite ovu situaciju (VIDEO)

Ukoliko želimo punu svežinu veša, naše mašine za veš moraju odisati svežinom i čistoćom

1650028006_washing-machine-g0bd836967_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Problem neprijatnog ili čudnog mirisa vša nakon što ga izvadite iz mašine za sušenje veša najčešće je posledica neredovnog održavanja ovog aparata, odnosno izostanka čišćenja. Donosimo vam detaljno uputstvo kako da održavate vašu mašinu kako bi veš odisao punom svežinom i čistoćom.

Pročitajte još: "Zatrudnela sam dva puta u 5 dana - moja deca su rođena istog dana, ali nisu blizanci"

Nakon svakog sušenja veša, pokvasite malo toalet papira i obavezno prebrišite filtere koji zadržavaju dlačice i sitna vlakna, koja spadaju sa veša. Nakon toga, ispraznite rezervoar za vodu obzirom da neke mašine nisu direktno povezane na odvod.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Najmanje jednom mesečno iskoristite moć svog usisivača da detaljno očistite filtere i sva ona teško dostupna mesta na mašini, šupljine ispod filtera i slično. Skinite poklopac na vratima i usisajte svaki ćošak. Takođe, izvadite fioku za filter koja se obično nalazi u donjem uglu mašine i operite je pod mlazom vruće vode. Kada se osuši, vratite je na mesto.

Na kraju mašinu prebrišite prirodnim sredstvom za čišćenje, odnosno kombinacijom vode, sirćeta i citrusa. I vaša čista mašina spremna je za danonoćno korišćenje.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas