Oglas
· · Komentari: 0
stil

Ana Ivanović pokazala kako treba da se oblači DAMA: Najlepša teniserka predstavila 4 SVAKODNEVNE i ELEGANTNE kombinacije (VIDEO)

Ana je jedna od najbolje stilizovanih teniserki.

1614003851_adadaded.PNG
Foto: Printscreen / Instagram / anaivanovic
Oglas

Ana Ivanović važi za jednu od najlepših teniserki koja je najlepše stilizovana. Ona u svojim kombinacijama bira svedenost, uvek sa jednostavnim i blagim bojama.

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Ana nikad ne nosi napadnu šminku, nakit...

Ana je blaga i umerena u svojim modnim kombinacijama, a isto tako i u šminci koja je uvek minimalna, tek da istakne njenu prirodnu lepotu.

Pročitajte još: 5 ZANIMLJIVIH i efikasnih kućnih lekova za prirodno uklanjanje ožiljaka od bubuljica

Ovaj put Ana je izabrala četiri kombinacije za svaki dan. U tri izgleda je ponela sportske patike i time pokazala da se taj modni komad uklapa i sa košuljom i mantilom.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

U prvoj kombinaciji pokazala nam je opuštenu kombinaciju: farmerke, bela majica, lagana jaknica i bež patike.

Druga kombinacija je klasična poslovna kombinacija: crne kožne pantalone, tanki sivi džemper i crne gležnjače na malu štiklu.

Bež mantil i patike u istoj boji

Sledeće dve kombinacije su kežual za svaku priliku, a predstavljaju spoj sportske elegancije i poslovnog stila.

Ana je ispod ovog videa dobila samo pohvalne komentare, a neki od njih su glasili: - Prirodna lepota. - Prelepe kombinacije. Divna Ana.

Kako vam se sviđaju Anine kombinacije?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas