Oglas
· · Komentari: 0
SVETSKE ZVEZDE

Hajli Biber uvela novi trend: MANIKIR koji je obišao celu planetu (FOTO/VIDEO)

Isprobajte mlečno beli prozirni lak i sjajni nadlak koji će stvoriti biserni sjaj

1658929644_kziuuttullte.png
Foto: Printscreen/ Instagram - haileybieber
Oglas

Ovaj trend je postao popularan zahvaljujući Hajli Biber.

Otkako je ona rekla da na spavanje ne ide ako nije natopljena i sjajna poput krofne od preparata koje koristi, termin glazed preuzeo je kozmetičku industriju.

 

Sad su nokti glazed i to ponovo zbog manikira koju nosi sama Hajli, a koja je postala popularna prvo na TikToku, a onda i u stvarnom svetu. Hešteg #HaileyBieberNails ima više od 100,3 miliona pregleda na TikToku.

Pročitajte još: Uklonite KAMENAC I IZBELITE ZUBE kod KUĆE: Rastvor od OVE namirnice čini čuda

 

@kaylaseah Couldn’t help myself. #nails #haileybiebernails #chromenails ♬ original sound - athena

Ako želite glazed nokte, trebaće vam mlečno beli prozirni lak i sjajni nadlak koji će stvoriti biserni sjaj.

Hajli je biserne nokte prvi put pokazala još u maju na Met Gali. Za njih je zaslužna njena manikirka Zola Ganzorigt.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas