· · Komentari: 0

CRVENO I ZANOSNO: Milica Todorović se na koncertu Saše Matića pojavila u spektakularnom izdanju (FOTO)

Pevačica je bila oličenje ženstvenosti

1678435743_Milica-TODOROVIC-D.Cakic-naslovna.jpg
Photo:N. Skenderija

Simbolično, Saša Matić je napravio solistički koncert na Dan žena, 8.marta. ujedno proslavivši dve decenije uspešne karijere.

Foto:N. Skenderija

Podršku svom kolegi pružila je i mlađa koleginica, Milica Todorović (32). Ona je ovom prilikom odabrala elegantnu crvenu toaletu, sa srebrnim detaljima. Haljina sa jednim rukavom i asimetričnim krojem, istakla je njenu figuru koja je dovedena do savršenstva. Dugu plavu kosu je zagladila u niski rep, a kada je šminka u pitanju- opredelila se za nude tonove, naglasivši oči.

Foto: N.Skenderija

Milica je u nedavnoj emisiji Magazin In, govorila o svojim ljubavnim pehovima, te izjavila da joj je ''dosta da nekoga vuče na grbači''. Uz ovo moćno i ženstveno izdanje, čini se da je pevačica spremna za pravi ljubavi.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.