· · Komentari: 0

Da li je Megan Markl postala okrutna? Vojvotkinja od Saseksa optužena za maltretiranje zaposlenih (FOTO)

Istraga je sprovedena, a presuda će ostati u tajnosti

1655721421_profimedia-0369631052.jpg
Foto: Profimedia

Pre nego što se odselila u Kaliforniju, Megan Markl je dugo bila pod udarom javnosti zbog navodnih optužbi da je maltretirala svoje zaposlene. 

Iako je sama kraljica naložila nezavisnu istragu privatne advokatske firme, izveštaj koji su sastavili nikada neće biti objavljen, piše The Sunday Times.

Zvanična istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harija i Megan, iako je za njih u nekim trenucima radilo i do 25 zaposlenih koji bi mogli da se smatraju potencijalnim svedocima. Čini se da oni nisu imali nikakve pritužbe. Istraga je pokrenuta pre godinu dana, a do sada nema nikakvih rezultata. Ne postoji čak ni potvrda da će konačni rezultati biti u ovogodišnjem zvaničnom izveštaju koji bi trebao da bude objavljen u junu. 

Foto: Profimedia

Megan je optuživana za maltretiranje, ponižavanje, matipulaciju, pa čak i emocionalnu okrutnost. Ona je odmah negirala ove optužbe, a u intervjuu kod Opre je izjavila kako Bakingemska palata koristi medije kako bi "prenosila potpuno lažnu priču". 

Pročitajte još: Bivši supružnici ponovo zajedno? Jovana Pajić i Sale Tropiko sa ćerkicama na selu

Nezvanični izvori iz Bakingemske palate dojavljuju kako je razlog neobjavljivanja informacija o ovim događajima potreba da se konačno zaustavi bilo kakva eskalacija napetosti između Saseksovih i ostatka kraljevske porodice.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.