· · Komentari: 1
MODNI TRENDOVI

DEVOJKA OD ČOKOLADE topi se i u martinkama! Evo koji modni trend fura ANA NIKOLIĆ (FOTO)

Popularna pevačica liniju je dovela do savršenstva.

1606422647_ana.png
Foto: InstagramScreenShot/ananikolicofficial

Popularna pevačica Ana Nikolić izgleda kao milion dolara. Od kako se izborila sa viškom kilograma, Nikolićeva je liniju dovela do savršenstva, vežbanjem zategla mišiće i izgleda nikada bolje. 

Pročitajte još: SEKS KAO LEK: Zašto treba voditi ljubav što češće

Pročitajte još: Zašto bi trebalo da budete u vezi sa muškarcem koji je AMBICIOZAN kao vi?

Tako savršenom izgledu pristaju i svi modni trendovi i komadi odeće.

Posle visokih poteptica, Anu Nikolić sve češće na društvenim mrežama viđamo u potpuno ležernim varijantama, odevnim komadima u kojima se oseća potpuno prirodno i koji su, očigledno izuetno prijatni i udobni.

 

 

Ipak, najupečatljiviji modni detalj ove jeseni su glomazne crne čizme, nalik martinkama koju popularna pevačica bira za svakodnevne obaveze, šetnju sa svojom ćerkom Tarom, ali i uz neke elegantnije komade, mini suknje, pa čak i čipkane haljine.

Pročitajte još: Ovo su najčešće laži tinejdžera

Pročitajte još: Da li previše zagrljaja može da RAZMAZI DECU? Kako treba da se postavite

Ana je puna samopouzdanja i uživa u svojim svakodnevnim opuštenim odevnim kombinacijama. Pogledajte i prosudite sami.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.