· · Komentari: 0

Drama oko pesme "Provereno" se nastavlja: Katarina Živković nije štedela Milicu

Izgleda da sukob ne jenjava

1656153733_katarina_zivkovic_04072017_012.jpg
Foto: Ataimages.rs

Milica Pavlović se još jednom oglasila na svom Instagram profilu povodom sukoba oko pesme "Provereno". Ona je napisala kako ova situacija nije samo njen lični problem, već da može svima da se desi, pa da tako ne kolege treba da stanu na njenu stranu kako bi sprečili normalizaciju sličnih situacija. 

- Podršku na ličnom nivou nisam očekivala. Nije mi važno da neko kaže da sam ja u pravu. Oduvek se sama borim za sve što želim, ulažem zadnji atom snage u ovaj posao i u skladu sa tim i očekujem rezultate. ALI!!! Ovo nije situacija koja se samo mene tiče. Smatram da je negde dužnost svakog od nas da ne dozvolimo da se ovakve stvari u našem poslu NORMALIZUJU. Ne mogu da prihvatim da bi bilo ko od nas dozvolio da postane normalno da bilo koji kolega/koleginica snimi album, snimi spotove, uloži ogroman trud, rad, snagu, novac u projekat, i da je normalno da neko ko je pre njega snimio demo za pesmu koja postane hit pomisli da je skroz okej da objavi svoj demo i pokuša da prisvoji pesmu samo zato što je hit. To nije moja LIČNA BORBA, već naša zajednička borba da svi zajedno, bez obzira na naša lična mišljenja, probleme i sukobe, ipak postavimo pravila i granicu šta su neki moralni, etički i poslovni kodeksi. I šta se ne radi. Nikada. Nikome - napisala je Milica na Instagramu.

Pročitajte još: Milica Pavlović tražila veću podršku kolega oko skandala zbog pesme "Provereno": Tim povodom se ponovo oglasila Andreana Čekić

Milica je dobila mnogobrojne poruke podrške, ali je bilo i neslaganja. Tako je pevaćica Kaća Živković uputila Milici veoma oštre reči u komentaru.

- Da ti je zaista smetalo kao što kažeš, reagovala bi odmah po objavljivanju demo snimka, ne bi ćutala i puštala da se priča razvija. Kažeš, nisi znala da li je demo neko namerno ili slučajno pustio u etar i da si iz tog razloga ćutala? A ako ti kao izvođač nisi znala, kako onda očekuješ da mi, kao tvoje kolege, to znamo i da se mačujemo i prepucavamo umesto tebe, koja sve vreme ćutiš i čekaš emisiju kod Amidžića, ne bi li nas prozvala i uvredila, te iste kolege koje i sama nikada nisi podržala, a vrlo dobro znaš da si uvek imala maksimalnu podršku, sa moje strane! Mislim da je ovde kristalno jasno koga treba da bude sramota, draga moja sugrađanko. Želim ti svu sreću u karijeri i životu - napisala je Kaća. 

Nadamo se da će ova drama uskoro dobiti epilog, a po svemu sudeći problem će biti rešen na sudu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.