Oglas
· · Komentari: 0

DVE FATALNE PLAVUŠE RUKU POD RUKU na premijeri filma: Skarlet Johanson i Margo Robi u crno-belim toaletama (FOTO)

Kada se ove dame pojave i to zajedno, sva pažnja je usmerena na njih

1686739959_profimedia-0783264697-Skarlet-i-margo-NASLOVNA.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kada govorimo o najlepšim ženama u Holivudu, ne možemo da ne pomenemo dve fatalne plavuše - Skarlet Johanson (38) i Margo Robi (32).

Ove dve dive ne krasi samo ogroman glumački talenat, već i neizmerna lepota, sofisticiranost i ženstvenost, a to se ogleda i u njihovom modnom izboru. One retko kada greše.

Skarlet i Margo uglavnom se odlučuju za romantične, damske toalete, a sinoćni gala događaj u NJujorku nije bio izuzetak.

Skarlet je nosila belu, dugu usku haljinu koja joj je savršeno isticala obline, a ono što je toaletu činilo posebnom jeste detalj u obliku cveta u predelu dekoltea. Od aksesoara imala je biserne minđuše i svedeno prstenje. Ispod duge haljine "virile" su providne salonke ukrašene dijamantima. Kosu je podigla u loknastu punđu, a na licu su joj se presijavale suptilne roze nijanse.

Foto: Profimedia

NJena mlađa koleginica Margo, nosila je neobičnu kratku crno-belu haljinu, koja je u gornjem delu bila oblikovana kao korset, a donji deo je podseća na baletsku suknjicu. Vrat joj je krasila svedena dijamantska ogrlica, dok je na nogama imala klasične crne salonke.

Kosa joj je, kao i uvek, bila puštena i u blagim talasima, a na licu skoro da i nije imala šminku.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas