Oglas
· · Komentari: 0
stil

Dženifer Lopez u najpopularnijoj boji ove godine: Sofisticirano i elegantno (FOTO)

Dženifer Lopez nam uskoro donosi dva nova filma, a do tada pratimo njen odličan stajling.

1629620621_5daf4ee2811373c5efcf904ff01aa13ebc40eae9.jpg
Foto: Epa
Oglas

Dženifer Lopez često je veoma elegantna, a sada je sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju iza kulisa.

Stajling Dženifer Lopez

Odabrala je bež nijanse koje su ove godine jako popularne. Čini nam se da nikada ova boja nije dobila toliko prostora. Sofisticirana i prirodna, nudi spektar mogućnosti za kombinovanje.

Dženifer Lopez ponela je duži bež sako, odgovarajuće pantalone, naravno, širokih nogavica i usklađeni top istog stila.

Pročitajte još: PASTELNA BOJA, ŠLJOKICE I ASIMETRIJA: Nikol Šerzinger u MODELU HALJINE koji će poželeti svaka ŽENA

Na drugoj fotografiji bež je još uvek glavna tema. NJen izbor je pleteni komplet koji ima sve elemente današnje mode. Midi suknja i romantičn puf rukavi su sve što je potrebno.

- Donosimo bež - napisala je ispod fotografija.

Uskoro možemo da očekujemo nešto novo od Dženifer. Glumica i pevačica radi na novim filmovima, "Majka" i drugi pod nazivom "Šifra", zasnovanim na romanima Izabele Maldonado.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

.Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas