Oglas
· · Komentari: 0

Emina Jahović u kombinaciji idealnoj za JESEN: Pevačica ide u korak sa najnovijim MODNIM trendom - ovu obuću morate imati (FOTO)

Emina Jahović izazvala veliku pažnju javnosti svojim stajlingom

1663758229_Foto-Ataimages.rs.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Emina Jahović je postavila novu fotografiju na svoj Instagram profil. Ona je izazvala veliku pažnju javnosti jer je njena kombinacija idealna za sunčane jesenje dane.

Poznato je da je Eminina figura kao izvajana, pa s toga njom skoro svaki komad odeće lepo stoji, ali ovaj stajling je izazvao posebno oduševljenje.

Ona je nosila teksas šorc, koji je ukombinovala sa teksas jaknom. Nosila je braon rolku bez rukava, koja je bila u istoj nijansi kao njen kaiš, torbica i kaubojke. Najviše komentara je svakako izazvala njena obuća. Prema mišljenju mnogih kaubojke su pun pogodak, i idealna obuća za ovu jesen.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović oduševila promenom: Reakcije fanova samo pristižu (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Mnogi modni kritičari kažu da svako treba da ima jedan par za ovu jesenju sezonu, međutim, mnogi se ne slažu sa ovim mišljenjem i smatraju da ova obuća uopšte nije atraktivna i lepa.

U koju vi grupu spadate?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas