Oglas
· · Komentari: 0
INSPIRACIJA

Kako da postignete IZGLED LEJDI GAGE iz filma "House of Gucci": Zimski glamur se postiže lako! (FOTO)

Film koji će uspeti da unese modne trendove za sam kraj godine. Žene su poludele za izgledom Lejdi Gage u "House of Gucci".

1638872906_profimedia-0645679220.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Za modne ljubitelje, bioskopski vrhunac 2021. mora biti film "House of Gucci", a za irske posmatrače, modni udar godine je glavna uloga koju igraju rukavice irske dizajnerke Paule Rovan.

Rukavice su must have

To što je režiser kostima filma Dženti Jejts odabrao Pauline rukavice odražava poštovanje prema njenom radu koji se veoma ceni širom sveta mode. Rovanova uživa u uvodnicima u časopisima od Dazed do Vogue magazina i afirmaciji slavnih njene „mode za ruke“.

Pročitajte još: Jovana Joksimović napravila MODNI PROMAŠAJ? Pojavila se u pomalo "NEZGRAPNOM" izdanju (FOTO)

Madona, Helen Miren, Paloma Fejt, Naomi Haris i Džulijan Mur su neke od VIP ličnosti koje su primećene kako nose Pauline rukavice, koje su dizajnirane u Irskoj i napravljene u Italiji.

U jednoj sceni iz filma, koji je već sakupio dva miliona pregleda (samo trejlera), Lejdi Gaga nosi kaput od nerca preko autentične Guči haljine iz kućne arhive. Uz ovu kombinaciju se nose rukavice Aida (165 evra), koje se koriste u nekoliko boja tokom celog filma. Aida rukavica je klasičnog oblika sa trostrukim detaljima strelice na prednjoj strani i postavljena svilom.

Na drugom mestu, Rovanove rukavice Monserat sa dvanaest dugmića (380 evra) takođe nosi Lejdi Gaga na sceni modnih revija. Monserat je jedan od Paulinih najpoznatijih dizajna i posebno je napravljen od zlata za film.

Kako da postignete izgled Lejdi Gage u ulozi Patricije Ređani?

Ne morate da nosite preskupe komade da biste izgledali sofisticirano. Investirajte u luksuzne teksture kao što su svila, somot i kašmir u klasičnim bojama.

Aksesoar igra ključnu ulogu u dodavanju glamura, pa tako upečatljiv nakit u zlatnim nijansama, šalovi sa leopart dezenom, mogu postići mnogo za vaš ukupni izgled. Pustite mašti na volju i budite hrabre prilikom izbora rukavica, torbi i nakita.

U slučaju kaputa od nerca, vi se uvek možete opredeliti za ekološki prihvatljivije veštačko krzno. I dalje ćete izgledati kao prava diva.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas