Oglas
· · Komentari: 0

Kendal Džener i Hejli Biber "šetaju" modu na košarkaškoj utakmici: Ovo ćemo nositi tokom cele godine (FOTO)

Koža i zvonaste nogavice će biti dominantne i tokom 2024. godine

1705404389_profimedia-0837495551.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kendal Džner i Hejli Biber prisustvovale su u ponedeljak utakmici između Los Anđeles Lejkersa i Oklahoma Sitija u Kaliforniji.

Sedeći u prvom redu, najbolje drugarice su se sve vreme osmehivale i delovalo je da se baš dobro provode, gledajući utakmicu.

Zvezda Kardašijana uživala je u slatkišima i piću u crnoj kombinaciji odeće. Nosila je crnu kožnu jaknu i crne pantalone zvonastih nogavica. Crnilo je prekinula braon slaonkama "animal" printa. Biber (27) se odlučila za svetlije teksas farmerke ravnih nogavica, jednostavnu sivu bluzu sa dugmićima i dugačku kožnu jaknu. Na glavi je imala jedan od omiljenih aksesoara - kačket.

Foto: profimedia

Hejlin i Kendalin izlazak dolazi nakon njihove novogodišnje proslave na Barbadosu. Kada su podelile i nekoliko snimaka na društvenoj mreži Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas