Oglas
· · Komentari: 0

Kris Džener otkrila bjuti tajne koje bi svaka žena trebalo da zna

Poznata Kardašijan mama podelila je svoje trikove za besprekoran izgled.

1620651328_Untitled.png
foto: Printskrin/Jutjub/AD España
Oglas

Kris Džener je priznala da je opsednuta svojom kožom, te da se stoga trudi da u svojim poznijim godinama održava blistav ten, a uskoro planira i da pokrene svoju liniju preparata za negu kože.

"Pre nekih četiri ili pet godina odlučila sam da pokrenem liniju proizvoda za negu kože, i napravili smo neke uzorke. Tako da imam liniju proizvoda s kojom sam zadovoljna i koja je spremna za tržište. Kada bude bio dobar trenutak, za godinu ili možda dve, izaći ćemo na tržište", otkrila je ona u nedavnom intervjuu za strane medije.

Kris Džener je opsednuta svojom kožom koja joj je uvek bila prioritet.

"Opsednuta sam svojom kožom i uvek sam vodila dobru brigu o njoj. Na prvi tretman lica u kozmetičkom salonu otišla sam kada sam bila vrlo mlada devojka i zapravo nikad nisam prestala. Koža mi je oduvek bila prioritet", rekla je ona, i dodala kako je tajna u jednostavnosti nege.

Pročitajte još: Nakon scene iz spavaće sobe između očuha i majke Kloi Kardašijan ima TRAUME

"Mislim da je jako bitno da i starije žene shvate kako briga o koži nije komplikovana", objašnjava Kris, koja smatra da je moć nege u dobroj hidratantnoj kremi i jednostavnim tretmanima.

 

 Pored toga, Kris Džener mnogo vodi računa o svojim zubima.

"Pobrinite se da nabavite novu četkicu za zube svake tri sedmice. Vaša usta su kao sveti gral vašeg tela, i jako je važno brinuti o zubima. Nemojte zaboraviti da čistite zube koncem svake noći", poručola je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas