· · Komentari: 0
STIL

Megan Markl oko vrata nosi dve ogrlice, a sada je otkrila i njihovo značenje (VIDEO)

Megan Markl proslavila 40. rođendan u krugu najbližih i odlučila da započne novi projekat

1628169013_ogrlice.jpg
Foto: YouTube printscreen /today

Supruga princa Harija, gostovala je putem video poziva u emisiji kod komičarke Melise MekKarti i govorila o svom novom projektu.

Pročitajte još: NAJUDOBNIJE CIPELE je platila SAMO 20 EVRA: Rada Manojlović ne voli MARKIRANE STVARI

Ipak, tokom razgovora veliku pažnju privukle su dve ogrlice oko njenog vrata čije je značenje i otkrila javno.

Ogrlice u znaku horoskopskih znakova dece

Ogrlice predstavljaju horoskopske znakove,sina Arčija, koji je rođen u znaku Bika i ćerke Lilibet, koja je rođena u znaku Blizanaca.

Ove ogrlice, specijalno za nju je dizajnirao Logan Holovel, i napravljene su od kombinacije 14-karatnog zlata i dijamanata. Cena ogrlice koja je posvećena Arčiju, koštala je 1600 dolara, dok je za Lilibet, bila nešto skuplja 1785 dolara.

Novi projekat Megan Markl

- Moj je 40. rođendan i imam ideju. Budući da sam napunila 40 godina, tražim od 40 svojih prijatelja da daju 40 minuta svog vremena za mentorstvo ženama koje su u potrazi za poslom", objasnila je Marklova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.