· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Milica Pavlović zapalila publiku u izazovnom sakou sa DUBOKIM DEKOLTEOM i uskim biciklističkim (FOTO)

Popularna pevačica nastupila je na trgu na proslavi jedne opštine u Bosni i Hercegovini

1627420661_celinac_koncert_26072021_0041.jpg
Foto: Ataimages

Popularna pevačica Milica Pavlović nastupila je pre nekoliko večeri na trgu opštine Čelinac, u Republici Srpskoj pred velikim brojem meštana koji su aplauzima i ovacija pozdravili nastup ove velike zvezde.

Pročitaje još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar


​Foto: Ataimages

Za ovu priliku pvačica Milica Pavlović opredelila se za modernu, ali istovremeno i izazovnu odevnu kombinaciju. Naime, pevačica je ponela neobični komad nalin na sako iz svoje poslednje kolekcije ženske odeće koju je pripremila sa dizajnerkom Biljanom Tipsarević. Naime, nalik na sako ovaj odevni komad imao je dubok deklote ispod koga je izvirivao crni donji veš koji je istakao dodatno dekolte.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Ovaj komad pevačica Milica Pavlović uparila je sa uskim crnim biciklističkim, koje su apsolutni hit ove sezone.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.