Oglas
· · Komentari: 0

Mlada glumica na dodeli Oskara u haljini koju je Anđelina Džoli nosila pre 20 godina: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Šta bi rekla Anđelina?

1710233409_profimedia-0855729526.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sidni Svini, zvezda serije "Euforija", privukla je veliku pažnju na dodeli Oskara 2024 u nedelju u Los Anđelesu.

Poznavaoci najveće dodele nagrada na svetu iz sveta filma setiće se 2004. godine i Anđeline Džoli kada pogledaju haljinu koju je Sidni nosila u nedelju.

Mlada glumica je iznenadila sve kada se na crvenom tepihu za zabavu nakon dodele Oskara pojavila u haljinu koju je Anđelina Džoli nosila na dodeli Oskara pre 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silk Sneaker (@silksneaker)

U pitanju je krem satenska haljina američkog dizajnera Marka Bouvera. Haljina ima dubok dekolte, dok je je prate gola leđa i nabori koji ističu struk.

Vidimo da se i Sidni ovog proleća odlučila za bob frizuru, koji je, može se slobodno reći, osvojio svet. Na licu je imala vrlo malo šminke, želeći da istakne svoju prirodnu lepotu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas