· · Komentari: 0

Natali Portman na Rolan Garosu nakon turbulencija u privatnom životu: Pariski stajling za veliki sportski događaj (FOTO)

Natali Portman je ostavila po strani ličnu dramu kako bi uživala u sportskom spektaklu u Parizu

1686226415_profimedia-0782057280.jpg
Foto: Profimedia

Glumica je gledala četvrtfinale Rolan Garosa vidno raspoložena, uprkos turbulentnoj nedelji koja je bacila njen lični život u centar pažnje.

Natali je nosila mini haljinu A kroja sa printom i Dior slamnati šešir koji je nezaobilazni aksesoar na teniskim terenima.

Prema Pejdž Siksu Portman je početkom marta saznala za prevaru supruga, ali su, kako navode, uspeli da  reše probleme nakon što su preuzeli sve korake da ostanu zajedno.

- Zna da je napravio ogromnu grešku i čini sve da mu Natali oprosti i održi porodicu na okupu. Natali je neverovatno privatna i nema nameru da to iznosi u javnost. NJen najveći prioritet je zaštita dece i njihove privatnosti - otkrio je izvor za Pipl.

Natali koja je rodom iz Jerusalima i Millepied, njen suprug, koji je iz Bordoa u Francuskoj, dele dvoje dece: sina Alefa (12) i ćerku Amaliju (6). Upoznali su se 2009. godine na snimanju psihološkog horor filma Crni labud, za koji je on uradio koreografiju, kada je ona osvojila oskara za najbolju glumicu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.