· · Komentari: 0

Nikad viđeno izdanje lepe glumice: Sloboda Mićalović u pripijenoj haljini sa dubokim dekolteom (FOTO)

Glumica najnovijom fotografijom na mrežama pokrenula lavinu komentara

1669557170_16022022SLOBODAMICALOVICINTERVJU-2-.jpg
FOTO: TANJUG/ Dragan Kujundžić/nr

Slobodu Mićalović navikli smo da viđamo u svedenim kombinacijama. Lepa glumica je ovog avgusta proslavila 41. rođendan, a čini se da sa godinama izgleda sve bolje. Dokaz za to je i fotografija koju je okačila na svom Instagram profilu.

Glumica je pozirala u malo smelijem izdanju, u pripijenoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom.

Pročitajte još: Pronađena haljina Elizabet Tejlor iz 1961. godine: Nosila ju je kada je dobila Oskara, a sada je na aukciji (FOTO)

"Nestvarno lepa", "Boginjo, savršena si", "Definicija prefinjenosti", bili su samo neki od komentara.

Već duže vreme uživa u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, sa kojim ima dve ćerke. Glumac se jednom prilikom prisetio kako je izgledao njihov prvi susret:

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao "kao lepa" je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - prenosi "Blic".

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.