Oglas
· · Komentari: 0

POKORILA MILANO: Kim Kardašijan pokazala svima kako se nosi animal print, a ostala je verna svom stilu (FOTO)

Imala je malih poteškoća prilikom hodanja u uskoj suknji

1677570814_Nenaslovljeni-dizajn--40--naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kim Kardašijan je veliki zaljubljenik u Italiju, a to dokazuje i njeno venčanje sa bivšim suprugom Kanje Vestom, koje je organizovala baš u ovoj zemlji. Ona se uvek rado vraća, kada za to ima priliku.

Obzirom da je postala zaštitno lice brenda Dolce & Gabanna, te ostvarila saradnju sa njima, sada je ponela par modela koji joj savršeno pristaju.
Kim je istakla svoje zanosne obline i uzak struk uz dve haljine ''zmijskog printa''. Jedna haljina je u bež tonovima, i duga je do poda, sa velikim izrezom napred, i gornjim delom bez bretela. Ona je ovaj izgled upotpunila širokom trakom oko vrata, od istog materijala, a ovo je ujedno i njen zaštitini znak.

Foto: Instagram printscreen/ dolcegabbana

U crvenom verziji, ponela je nešto kraću haljinu, do kolena, i crvene čizme sa špicastim vrhom. U oba slučaja, Kim se opredelila za puštenu kosu razbarušenog izgleda. Ovo je prava Kim Kardašijan, u Gabana izdanju.

Foto: Profimedia

Starleta je imala malih problema, kada je ponela kombinaciju duge uske suknje i kratkog topa, od svetlucavog crvenog materijala, jer je suknja bila toliko uska da je jedva hodala. Kao i prošle godine, napravljen je video dok se ona jedva penje uz setepenice na visokim potpeticama. 

Foto: Profimedia

Pored sjajnog izgleda, Kim zna da to nekad može biti i malo nelagodno iskustvo, što ne krije u svojim kontraverznim izjavama kako ''gladuje da bi stala u neku haljinu''. Vođena željom da izgleda što savršenije, ona je napravila liniju steznika.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas