Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Poznatoj pop pevačici i zvezdi serije "Susedi" strašna BOLEST oduzela najveću želju (FOTO)

Nije ni slutila da će je zadesiti ovakva sudbina, ali nikada nije prestala da se bori

1654765897_profimedia-0698249288.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Poznata australijiska pevačica Kajli Minong sada ima 52 godine. NJeni legendarni hitovi su osvojili celu planetu. Dosad je prodala preko 70 miliona primeraka svojih albuma širom sveta. Bila je na vrhuncu svoje slave, kada je sa 36 godina otkrila da ima rak dojke. Odmah je počela sa lečenjem, otkazala sve turneje i okrenula se svom ozdravljenju. Prvo se lečila u bolnici u Melburnu, a ceo svet je bio uz nju. Čak joj je i tadašnji premijer Australije, Džon Hovord, upućivao poruke podrške. Lečenje i hemoterapiju je nastavila u Francuskoj. Posle par godina borbe, uspela je da pobedi ovu smrtonosnu bolest. 

Foto: Profimedia

Nije joj bilo lako ali ona nikada nije odustajala. Nakon bolesti slala je poruke ženama širom sveta da idu na redovne preglede i postala je članica mnogih udrženja. Nikada nije imala problem da priča o bolesti u javnosti i smatrala je da na taj način podstiče mnoge druge žene koje imaju isti problem da budu hrabre i da ne odustaju. 

Pročitajte još: Kraljica Leticija u materijalu koji je modni klasik: Elegantna i sofisticirana (FOTO)

Ono što joj je najteže palo je to što nakon bolesti nije mogla da ostane drugom stanju. To je bio veliki udarac za nju, ali ne smatra da je to razlog da odustane i da ne gleda pozitivno na sve dobre stvari u svom životu. Sada je već u poznim godinama, tako da bi trudnoća bila teška i malo verovatna, a i Kejli priznaje da ne zna kako bi se snašla u toj ulozi. 

Posle više od 30 godina, pevači Kajli Minog i Džejson Donovan ponovo će glumiti Skota i Šarlen u australijskoj televizijskoj seriji "Susedi". Poslednja sezona biće emitovana ovog leta, a reditelj kaže da ne bi bilo u redu da se serija završi bez njih dvoje, kao i da će oni imati posebnu ulogu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas