Oglas
· · Komentari: 0

Princeza Kejt Midlton obukla majicu koja je u svim našim buticima: Kombiancija zelenog i crnog za modernu jesen (FOTO)

Kejt Midlton ovih dana poprilično je zauzeta.

1634378400_profimedia-0637970970.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nakon letnjeg odmora Kejt se vratila jesenjim rutinama. Imamo priliku da vidimo gotovo svakodnevne modne kombinacije poznate princeze i time dobijemo neku novu inspiraciju.

Kejt Midlton u zelenom

Kejt je uvek okrenuta klasici i neprolaznim modelima, ali uvek sa dozom zanimljivosti u sklopu boja i kroja.

Nedavno je posetila londonske vrtove u sklopu događaja „Generation Earthshot“. Kejt je za ovaj dnevni događaj odabrala jesenju zelenu boju koju često nosti, a koja savršeno ističe njenu braon kosu.

Pročitajte još: MOŽETE JE LAKO ISKOPIRATI! Otkrivena je stvarna BOJA KARMINA Kejt Vinslet, koju je nosila kao Rouz u filmu "Titanik" (FOTO)

Ponela je komad koji možemo da nazovemo džemper-majicom, model koji možete da vidite u prodavnicama ove sezone. Bez popularnih pantalona širokih nogavica nije mogla da prođe ni ova kombinacija, tako da je udobno, a opet elegantno deo stila Kejt Midlton i ovog puta.

Foto: profimedia

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas