· · Komentari: 0
pevačica

Seka Aleksić ponela najlepše jesenje boje: Pevačica napravila idealnu kombinaciju (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić uživa u jeseni.

1633591439_c2251009a71be38dd05cb6eb7d490efc06479a69.jpg
Foto: Ata images

Jesen je idealna prilika za promene i brojne modne eksperimente. Popularna pevačica Seka Aleksić postavila je footgrafiju na Instagramu gde otkriva koje su njene jesenje boje.

Seka može da se pohvali sjajnim izgledom i finim ukusom za detalje.

Za početak jeseni pevačica je "nabacila" braon nijanse. Obukla je popularnu olovka suknju u braon boji koja joj je savršeno istakla figuru i kariranu košulju sličnih nijansi.

Pročitajte još: "Moja dužnost je bila da budem pažljiv i brižan": Milan Marić o tome kako je proteklo snimanje intimnih scena sa Milenom Radulović

Celokupan izgled Seka je začinila kratkim čizmama od antilopa i malom torbom braon boje.

- Koje su vase omiljene jesenje boje?! Volim leto, ali isto toliko volim i jesen. Moje omiljene boje su upravo ove… - napisala je Seka Aleksić uz fotografiju.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.