Oglas
· · Komentari: 0

Slika sofisticiranosti: Sindi Kraford odiše elegancijom u krem haljini na preklop, idealnoj za svaki tip građe (FOTO)

Modna lekcija jednostavnosti i lepote

1680864706_profimedia-0767687430-Sindi-Kraford-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Super-model iz 90tih, bila je slika i prilika elegancije i otmenosti, pojavivši se na jednoj konferencij u Los Anđelesu. Sindi Kraford (57), ponela je krem haljinu na preklop midi dužine sa širokim rukavima. Osim što izgleda udobno i prefinjeno, ova haljina se na pravi način prilagođava obliku tela, te sakriva sve potencijalne nesavršenosti, a otkriva u pravoj meri ženstevnost.

Sindi je blistala, a uz ceo izgled dodala je visoke sandale boje kože, kao zlanu narukvicu, prsten i diskrente minđuše. Od asesora imala je još torbu srednje veličine, u istom tonu.
Ona je svoju bujnu kestenjastu kosu stilizovala na preopoznatljiv način, tako da istakne volumen blagim talasima. Kada je šminka u pitanju, opredelila se za ''nude look'', koji je istakao njenu prirodnu lepotu.

Nema sumnje, besprekorno jednostavno a upečatljivo izdanje, za dame u 40tim i 50tim, koja je nosiva i u dnevnim i u večernjim prilikama.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas