Oglas
· · Komentari: 0
STIL POZNATIH

SPORTSKA ELEGANCIJA: Sofija Vergara u PATIKAMA koje su lepše i od čizmica na ŠTIKLU (FOTO)

Poznata glumica obožava da nosi patike.

1641393515_profimedia-0300282367.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako izdanja poznate glumice Sofije Vergare sa crvenog tepiha uključuju vroglavo visoke potpetice, ona i te kako voli i ravnu obuću, odnosno patike. 

Priča se da u svom cipelarniku ima desetine pari patika, uglavnom sličnog izgleda i bele boje, ali sada je "prošetala" model koji je drugačiji u odnosu na one klasične.

Pročitajte još: Džesika Alba neprepoznatljiva: Stajling za užurbanu prazničnu kupovinu (FOTO)

NJen kežual stil privukao je veliku pažnju - lepa glumica je za obavljane svakodnevnih obazeza na Beverli Hilsu ponela sivu trenerku u diskretnom leopard printu, crnu "Šanel" torbicu i duboke patike neobičnog đona sa zlatnim detaljima.

Foto: Profimedia

U pitanju je obuća koja nosi potpis modne kuće Kristijan Dior, i koštaju oko 1.200 dolara. Zlatni detalji pružili ovoj sportskoj kombinaciji šik notu i određenu dozu elegancije.

Foto: Profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas