Oglas
· · Komentari: 0

Znali ste je kao Mališinu ženu iz serije "MOJ ROĐAK SA SELA": Evo kako danas izgleda čuvena Dragana (FOTO)

Glumica je pre mnogo godina osvojila srca gledalaca zbog svoje uloge, a evo kako sada izgleda

1654864171_32799_340487-suzanalukicglumica-ff_orig.jpg
Foto: Jutjub printskrin/Oaza Znanja
Oglas

Jedna od najpopularniji srpskih serija ponovo osvaja srca gledalaca. Reprizirana je par puta, ali i dalje privlači ogromnu pažnju. Gledaoci najviše uživaju u Dragčetu, glavnom liku u seriji, kog tumači Dragan Jovanović. Međutim i ostale uloge su neprevaziđene. Među njima se istakla čuvena Dragana, koja u seriji glumi Dragančetovu snajku. Ona je osvojila gledaoce svojim izgledom, a svakako je bila i veoma upečatljiva po svom karakteru. Bila je oštra i jasna u svojim obraćanjima ostalima, a nije ćutala ni kada joj neko od starijih učini nepravdu.

Pročitajte još: Pesma koju je snimio pred smrt nije bila namenjena njemu: Ovo je tajna hita Tošeta Proeskog "IGRA BEZ GRANICA"

Ova lepa glumica se zove Suzana Lukić. Proslavila se upravo ovom ulogom. Više je bila aktivna u pozorištu nego na filmu, a takođe učestvuje u sinhronizaciji animiranih filmova. 

Za vreme snimanja ove serije ona je bila veoma mlada, a danas uživa sa mužem i dvoje dece. Zadržala je svoj mladoliki izgled i promenila boju kose. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas