Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири НАВИКЕ због којих не можете да смршате: Уколико их се придржавате ваша борба са сувишним килограмима ће бити дуга и напорна

Погледајте о којим навикама је реч

1692005868_shutterstock_1390014260.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Коришћење заслађивача и претерано вежбање су само неке од ствари које вам заправо могу одмоћи, када је мршављење у питању.

Када се ради о исхрани, многи људи су у заблуди да одређене ствари које раде, заправо доприносе њиховом здрављу.

Међутим, нутриционисткиња Наташа Ђукић, поделила је четири ствари које доста људи примењује свакодневно, сматрајући их корисним, а заправо на крају доводе до повећања телесне масе:

Заслађивачи

Научници из опште болнице у Масачусетсу кажу да вештачки заслађивачи повећавају ризик од гојења - овај вештачки шећер разлаже фениланин, ометајући метаболизам и временом повећавају ризик од гојења. 

Константно вежбање

Кортизол доводи до разних хормонских промена. Утиче на тироидну жлезду, што значи да је веома тешко да сагорите масти када је висок ниво кортизола. 

Готов "здрав" ручак

Куповина салате или смутија на паузи за ручак можда вам се чини као добра опција, али није увек тако. Често куповни "здрави" оброци и нису баш толико здрави и садрже скривене, лоше састојке. 

Превише спавања

Спавање дуже од осам сати током ноћи, може да доведе до таложења масти на стомаку, барем судећи према новој студији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas