· · Коментари: 0
ЗДРАВО

ОВИХ 7 намирница МОЖЕТЕ јести увек и БЕЗ гриже савести!

неке намринице имају много хранљивих састојака и могу да засите, а не гоје!

1599735814_jajalosos.jpeg
Фото: Пексел

Ове намирнице обезбеђују довољно витамина, минерала и протеина, а не подижу ниво холестерола и масти.

За почетак махунасто поврће: пасуљ,боранија, грашак и боб. Ово је најздравије поврће које може да се спреми на безброј начина. Одличан су извор протеина, садрже антиоксиданте, витамине и минерале. Овим супер намирницама треба додати и печурке.

Прочитајте још: ПЕТ разлога зашто треба јести ГРОЖЂЕ, а најважнији је: ЛЕПА КОЖА

Сан сваке жене!
У 100 грама куване бораније налази се 35 калорија!

Овсена каша је богата влакнима и дуго држи осећај ситости. Да би била укуснија додајте млеко, јабуку и исецкано коштуњаво и суво воће.

Ко држи дијету нека једе јабуку, а грицка кокице и пистаће!

Кокице су најбоља грицкалица ако држите дијету! Пуне су влакана, дају осећај ситости имају мало калорија.

Риба, а нарочито скуша и туњевина богате су мастима и смањују жељи за храном. Протеини из рибе се дуго варе.

Није омиљена, али је савршена за линију Фото: Пексел

Савршена грицкалица
Шоља кокица без соли и уља има само 30 калорија!

Јабука је пуна влакана и најбоља намирница за ужину јер "убија" жељу за слатким.

Барено јаје има само 75 калорија и шест грама протеина, па дуго држи ситим. Жене које поједу за доручак два барена јајета скинуле су у 65 одсто случајева више килорама од оних које то нису.

Прочитајте још: Ко једе ЦРНО грожђе ДОБРО СПАВА, а ко чисти кожу ОВИМ третманом има ЛЕПО ЛИЦЕ

Пистаћи су одлична грицкалица, а нарочито је добро јести их чистећи из љуске.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.