· · Коментари: 0
ДИЈЕТА ПО МЕРИ СВИХ

СВИЊСКИ филе и црно вино? Веровали или не, али ове намирнице ТОПЕ КИЛОГРАМЕ! Ево које су још на списку

Некада одрицање од намирница не мора бити пут до успеха у губитку килограма...

1628844959_Depositphotos_355119820_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Обзиром да и даље нема хране која ће чаробно тренутно отопити све нежељене килограме, постоје неке намирнице које сагоревају масноће, а за које никада не бисте рекли да помажу при губитку масти.

Прочитајте још: Глумица КЕЈТ ХАДСОН обишла МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ: Ужива у Београду (ФОТО)

Пет намирница које топе сало

Маслац од кикирикија не само да је изврсног укуса већ садржи мноштво хранљивих састојака који помажу код добијања равног стомака. Међу њима су и мононезасићене масти, које такође помажу у смањењу холестерола и протеини.

Сенф, односно конзумирање једне кашичице сенфа заправо може појачати ваш метаболизам до 25 одсто и то још сатима након што га конзумирате.

Прочитајте још: Краљица Летиција у омиљеној летњој хаљини: Једноставно и удобно (ФОТО)

Сир има пуно калцијума, а унос калцијума и млечних производа повезан је са укупном нижом телесном тежином, према једном истраживању. Ипак, треба бити опрезан око количине коју поједете. Добро га је комбиновати са другим грицкалицама које су богате влакнима.

Свињски филе се сврстава у немасну свињетину, а након три месеца конзумирања можете приметити смањење величине струка и масноће на стомаку. Сматра се да свињски протеини доприносе већем сагоревању масти

Црно вино, односно чаша црног вина може само помоћи у губитку килограма. Наиме, оно садржи ресвератрол, врло протуупални полифенол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.