Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋА

Да ли знате чему служи ЧАРОБНИ КАЛЕНДАР и зашто га не доживите ОДМАХ и САДА?

Др Леа Имширагић,интернационални говорник открива тајну срећног живота.

1602250898_Pexelcaj.png
Oglas

Разлика између чаробног и обичног календара је што он даје да се чаролија живота, ствари које нас пуне енергијом и чине нас живим, дају смисао у приватном животу и послу, нађу прве у њему, а да тек потом следе све остале.

Прочитајте још: Проверавање ПАРТНЕРОВОГ ТЕЛЕФОНА: Истраживање дало неочекиване резултате

Др Имширагић Фото. Приватна архива

Овим речима др Леа Имширагић објашњава разлику између "обичног" и "чаробног" календара.

То је календар који нас пуни енергијом, ево и како!

- У том календару људи који нас пуне животном енергијом и дају нам смисао живота треба да се нађу први, а ови други одмах иза - додаје др Имширагић.

То су ритуали, не навике, него - ритуали!

У "чаровном календару" би најпре требало направити личне ритуале. Водите рачуна да ритуали нису исто што и навике, рутине. Рутина је када ујутро устајемо и перемо зубе, умивамо се. Некоме је рутина да се пробуди и пије зелени чај, а ритуал је ако скувате зелени чај у вашој предивној шољи, ставите баш одређени подметач, прочитате себи три афирмације или део лепе књиге...

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана

Ја на првом месту
Свако дугује себи да једном у животу стави себе на прво место и види како живот изгледа из центра, а не са периферије.

- Склоп тих неколико ствари ће од јутарњег испијања чаја направити ритуал, тако да цео дан имате енергије, да будем центрирана, присутна, мирна - објашњава др Имширагић.

Јутарњи ротуали дају енергију за цео дан

Чаробни календар чини да те мале ствари, које суштински мењају живот, буду на почетку и на крају дана. На крају дана много је важно да себи вратимо енергију и мир, да не идемо без тога у сан. Ово ће већ за месец дана толико побољшати живот, јер ћемо са толико мало времена и лакоће правити ствари које нисмо знали да можемо.

Прочитајте још: "Знам да ћеш бити тужна, али ПРЕСЕЛИЛА САМ СЕ У СРБИЈУ и ЖИВИМ као у БАЈЦИ!"

- Ми смо најбоља подршка кад смо добро, пуни мира и ентузијазма, присутности у садашњем тренутку. Ритуал нам даје да будемо присутни и свесни, а рутина да смо на аутоматском пилоту - закључује Леа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas