Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Да ли је могуће смршати уз помоћ БЕЛОГ ЛУКА? Јесте, ако се придржавате ЈЕДНОГ правила

Бели лук је изузетно здрав за организам, а може помоћи и код вишка килограма.

1633000641_garlic-g1e715f104_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Бели лук је један од јачих природних антибиотика који се још од давнина користи у народној медицини. Јача имунитет, смањује крвни притисак и на тај начин штити крвне судове од оштећења.

Поред тога, бели лук помаже и код херпеса, а одлично се показао као превентива од разних вируса и бактерија.

Прочитајте још: Поред БЕЛОГ ЛУКА, ово су најмоћнији природни АНТИБИОТИЦИ

У белом луку има доста витамина и минерала, као што су витамин Ц и Б6, калцијум и манган.

Његови састојци такође могу и да помогну уколико имате проблеме са вишком килограма. Наиме, бели лук подстиче метаболизам и помаже организму да брже троши калорије у процесу који се назива термогенеза.

Поред тога, чак и мирисање белог лука може да вас реши "глади" - изазваће осећај ситости, услед чега ћете појести мање хране.

Уколико желите да пробате скидање килограма уз помоћ белог лука, важно је да за почетак редукујете исхрану, а пре сваког здравог оброка препоручује се да поједете чен свежег белог лука.

Међутим, уколико имате осетљив желудац скувате бели лук или га поједите након што сте га претходно исецкали и оставили да одстоји петнастак минута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas