Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Da li je moguće smršati uz pomoć BELOG LUKA? Jeste, ako se pridržavate JEDNOG pravila

Beli luk je izuzetno zdrav za organizam, a može pomoći i kod viška kilograma.

1633000641_garlic-g1e715f104_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Beli luk je jedan od jačih prirodnih antibiotika koji se još od davnina koristi u narodnoj medicini. Jača imunitet, smanjuje krvni pritisak i na taj način štiti krvne sudove od oštećenja.

Pored toga, beli luk pomaže i kod herpesa, a odlično se pokazao kao preventiva od raznih virusa i bakterija.

Pročitajte još: Pored BELOG LUKA, ovo su najmoćniji prirodni ANTIBIOTICI

U belom luku ima dosta vitamina i minerala, kao što su vitamin C i B6, kalcijum i mangan.

NJegovi sastojci takođe mogu i da pomognu ukoliko imate probleme sa viškom kilograma. Naime, beli luk podstiče metabolizam i pomaže organizmu da brže troši kalorije u procesu koji se naziva termogeneza.

Pored toga, čak i mirisanje belog luka može da vas reši "gladi" - izazvaće osećaj sitosti, usled čega ćete pojesti manje hrane.

Ukoliko želite da probate skidanje kilograma uz pomoć belog luka, važno je da za početak redukujete ishranu, a pre svakog zdravog obroka preporučuje se da pojedete čen svežeg belog luka.

Međutim, ukoliko imate osetljiv želudac skuvate beli luk ili ga pojedite nakon što ste ga prethodno iseckali i ostavili da odstoji petnastak minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas