Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
физичка активност

Пронађите мотивацију и тренирајте: Уз три корака све ће бити лакше

Увек нам недостаје време и мислимо да не можемо све да стигнемо, али заправо ми немамо - мотивацију.

1604574028_Depositphotos_61816953_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Кренемо на тренинге, истрајемо неко време и одустанемо, овиме се резултати не постижу. Тако се све врти у круг и нема неке велике користи од такве физичке активности.

Ако вам недостаје мотивација и нешто да вас покрене, то може да се промени. Психолози истичу да прво морате да пормените размишљање.

Прочитајте још: Непроцењиви савети тренера познатих: За НАЈБРЖЕ РЕЗУЛТАТЕ у 5 корака

Они људи који годинама вежбају и који су активни, врло лако ће пронаћи мотивацију, а са друге стране, они који не вежбају често тврде да физичка активност једноставно није за њих и да они то не могу. Такав став треба да промените јер сигурно можете да пронађете неку врсту активности која вам одговара.

Сигурно да постоји нешто што вам одговара.

Време

Прво, одредите време које вам највише одговара за тренинг. Неки воле тренинг ујутру, пре него што крену све дневне обавезе, а неки увече, када знају да су потпуно слободни и да више нигде не журе.

Фото: Депосит

Припремите све ствари за тренинг раније

Када видите да вас све то чека спремно, лакше ће вам бит да кренете у теретану или ћете започети тренинг код куће.

Прочитајте још: ТАЈНА УСПЕХА: Фитнес на ниским температурама и витамин А САГОРЕВАЈУ МАСТИ

Важно је због здравља.

Нађите тренинг који волите

Највађније је да радите оне активности у којима уживате. Ако не волите да трчите, одаберите дизање тегова. Ако вам то не одговара, одлучите се за дугу шетњу или неку другу врсту тренинга.

Све прилагодите себи како бисте максимално уживали и како тренинг више не би био синоним за мучење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas