Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЖБЕ ЗА ЛИЦЕ: Смањују боре и обликују јагодице

Уз помоћ једноставних вежби можете да смањите боре, обликујете јагодице, затегнуте кожу и смањите подочњаке. Њима можете да утичете и на подбрадак и да опустите напете мишиће лица и врата.

1646323429_woman-g5028288f4_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Лице има чак 57 ситних мишића, који се с временом опуштају. Јога за лице је као природни ботокс, а вежбе су једноставне. Оне подстичу циркулацију и производњу колагена и побољшавају проток кисеоника кроз челије коже.

Уз помоћ једноставних вежби можете да смањите боре, обликујете јагодице, затегнете кожу и смањите подочњаке. Делује и против подбратка и опушта напетост у лицу и врату.

За образе

Вежба "риба" јача и подиже образе. Увуците оба образа што јаче и испупчите усне попут рибе. Задржите положај 30 секунди и поновите од 5 до 10 пута.

Прочитајте још: Нови МЕЈКАП ТРЕНДОВИ инспирисани НАЈПОПУЛАРНИЈИМ СЕРИЈАМА

За образе је такође добра и вежба у којој ћете да надувате образе и тако да задржите 10 секунди. Поновите вежбу од 5 до 10 пута.

За очи

За очи и капке притисните оба средња прста уз унутарњи део обрва, а кажипрстима спољни део обрва. Поглед усмерите према горе и склапајте очи као да гледате у сунце. Вежбу поновите шест пута.

На крају чврсто затворите очи и задржите 10 секунди па опустите. Ова вежба помаже у подизању капака, ублажава боре испод очију и смањује подочњаке.

За подбрадак

Све што требате да урадите је да подигнете главу и гледате према плафону, па да га "љубите". Вежбу требате да поновите десет пута, а важно је нагласити и да не треба да подижете рамена, већ само врат. Ова вежба се користи за затезање коже врата.

Прочитајте још: НАПРАВИТЕ САМЕ домаћи мелем који ће заштитити исушену и испуцалу кожу руку

За чело

Ова вежба може направити чудо у смањивању бора изнад очију. Прво широм отворите очи, као да сте зачуђени или уплашени. Затим рукама повуците кожу лица према а темену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas